Informatie ANBI status.

Gegevens van onze stichting zoals bedoeld is voor ANBI goedkeuring:

Stichting Blijvende Hulp voor Roemenië

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 41173749

RSIN nummer.: 803491013

 

Algemene contactgegevens:

Postadres; Papenhoeflaan 110, NL-3421XT Oudewater, 0348-562877, email: blijvendehulp(at)hotmail.com

Voorzitter/ 1e secretaris: Dhr. D. Bogema.

Penningmeester: Dhr. W. van Delen.

2e secretaris: Dhr. T. Kamstra.

Bestuurslid: Dhr. J. Deurloo.

 

Het beleid van onze stichting is er opgericht om onze zusterorganisatie St. Alpha Transilvana in Tirgu Mures, Roemenië te helpen met dat wat nodig is op dat moment. Dit kan variëren van het doneren van goederen tot het financieel ondersteunen van de kosten van onderhoud voor het revalidatiecentrum. Dit onderhoud is contractueel vastgelegd bij de aanbesteding van de bouw van het centrum.

 

Het beloningsbeleid: Bestuursleden en vrijwilligers werkzaam binnen of voor de stichting ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Eventuele gemaakte kosten kunnen worden vergoed. Dit zijn enkel reis- en verblijfkosten die gemaakt worden alleen als er de noodzaak is om deze kosten te maken. Deze beslissing wordt door het bestuur gemaakt. Voor alle overige kosten of beloningen kan een verklaring van donatie worden gegeven.

 

 

De doelstelling van de stichting is het waar mogelijk ondersteunen, hetzij financieel dan wel materieel van het door de stichting in samenwerking met de zuster stichting in Tirgu Mures opgezette revalidatiecentrum en alle daar mee verbonden of verwante soorten van hulpverlening in de ruimste zin van het woord. 

 

 

Doel is de medemens met een beperking (op welk gebied dan ook) te ondersteunen binnen de mogelijkheden van de organisatie.
  |  
realisatie: oscreative